You can no longer apply to this job. This job is no longer available. If you're interested in jobs like this one click here .

 

Project Controller (24-40 uur) ('s-Gravenhage)

Introduction

Ben jij een ervaren financial en houd je van dynamiek en afwisseling? Ben je analytisch en dienstverlenend? Solliciteer dan naar de functie van project controller bij het Netherlands Water Partnership.

Organization

NWP: meer impact in het buitenland

Het Netherlands Water Partnership (NWP) is de netwerkorganisatie van de Nederlandse Watersector. Nederland heeft een sterke reputatie op het gebied van water. Wij geloven dat deze expertise wereldwijd het verschil kan maken. Daarom ondersteunen wij de watersector bij export en internationale samenwerking. Daarnaast promoten we de watersector actief in binnen- en buitenland. 200 organisaties -profit en non-profit, van drinkwater tot dijken- hebben zich bij NWP aangesloten vanuit de overtuiging dat je samen meer impact hebt in het buitenland. NWP is gevestigd in het International Water House in het centrum van Den Haag. Het team bestaat uit zo'n 30 enthousiaste medewerkers, die ieder vanuit hun expertise de watersector ondersteunen en stimuleren. Ambitie, kennis van en/of affiniteit met de wereld van water maakt ons tot een hecht team.


Function

De financiële administratie voorziet de projectleiders en de directie van tijdige en juiste financiële (project)informatie. Wij zijn ter vervanging van een vertrekkende collega, op zoek naar een project controller die in een team van drie project controllers met de externe controller een betrouwbaar en dienstverlenend team wil vormen. Ben jij toe aan een tweede stap in je financiële carrière dan is dit een mooie kans.


Kerntaken

 • Het juist en tijdig vastleggen, verwerken, analyseren en rapporteren van financiële gegevens;
 • Het periodiek verwerken en controleren van urenverantwoording van de projecten;
 • Leveren van een bijdrage in het voorbereiden en opstellen van de financiële maand- en kwartaalrapportages en overige managementrapportages;
 • Adviseren van en signaleren naar de projectleiders en de directie waar nodig;
 • Pro-actief voorstellen aanreiken voor verdere verbeteringen en professionalisering van de planning- en controlcyclus;
 • Na een gedegen inwerkperiode kun je NWP op professionele en overtuigende wijze vertegenwoordigen met inzet van je financieel administratieve kennis en communicatieve vaardigheden.

Requirements

 • Afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy;
 • 3-5 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met projectadministratie is een pré;
 • Kennis van en ervaring met geautomatiseerde financiële informatiesystemen;
 • Goede kennis van het Nederlands en Engels.
 • Competenties die passen bij deze rol zijn: flexibel, nauwkeurig, analytisch vermogen, klantgericht, zelfstandigheid, organiseren en coördineren, ondernemerschap/initiatief, omgevingsbewustzijn, integriteit, resultaatgericht, overtuigingskracht.

Application

NWP biedt je een goed salaris en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Bovenal geeft deze functie je de mogelijkheid je ervaring en kennis in te zetten én uit te breiden. Je werkt en ontwikkelt jezelf in een uitdagende en innovatieve werkomgeving. Wanneer je voldoet aan de criteria nodigen we je graag uit om te solliciteren. Vertel ons waarom jij onderdeel wilt uitmaken van het NWP en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze baan. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Hans van den Adel, HR & Facilitymanager, 070 304 3730 / h.vandenadel@nwp.nl. Je motivatie en CV kan je in één document toesturen door te klikken op solliciteren.

Closing date

26-03-2018
  Apply
Similar jobs: International Network Development Intern ('s-Gravenhage) | Water Expert Myanmar | Communication YEP Intern ('s-Gravenhage)
More jobs at this company: International Network Development Intern ('s-Gravenhage) Communication YEP Intern ('s-Gravenhage)


Job type: Vast / Tijdelijk
Job ID #127
Date posted: 02-03-2018

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Job Alert Subscription
$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Print this job